Fra bogen Præsentationer der fænger, bind 1

Bøger fra Mnemosyne Kurser og Forlag

Her er bøgerne til dig, der gerne vil blive (endnu) bedre til at stå frem, til at holde møder, til at planlægge, til at lede sig selv (det kan være svært nok), til at forhandle eller til at bruge Mind Map, i alt 9 spændende bøger fyldt med inspiration. Bøgerne bliver løbende opdateret. Flere af bøgerne er kommet i 5. udgave.

Nyeste titler er “Er det så svært at lede sig selv?”. Den er i 2 bind  og de kan købes hver for sig. Bestiller du direkte  hos os, er prisen 140 kr + moms pr. stk. Bestiller du begge titler er prisen 120 kr. + moms/stk. Dertil kommer forsendelse.

I 2016 udkom bogen “Præsentationsteknik – Hvordan tryllebinder jeg mine tilhørere? I bogen får du svaret på dette og 100 andre spørgsmål. Mange af spørgsmålene stammer fra kursister på kurset “Præsentationsteknik for erfarne formidlere”. På kurset gennemfører vi et cafeseminar, hvor deltagerne tager en problematik op, som de gerne vil have svar på. Disse spørgsmål og flere andre har vi samlet i bogen. Bogens koster, når du bestiller direkte hos os, 140 kr. + moms/stk. Dertil kommer forsendelse.

Bøger der består bladreprøven

Mnemosyne- bøger

Derudover har Mnemosyne Kurser og Forlag udgivet en serie bestående af 6 bøger. Nyest er “Løft dine forhandlinger – privat og på jobbet”. Derudover omfatter serien: ”Visuel Mind Mapping”, ”Præsentationer der fænger bind 1 og 2”, ”Bedre mødekultur” og ”Planlæg bedre – få mere tid”. Desuden er bogen om planlægning også kommet på engelsk: “Plan Better – Get More Time”.

Bøgerne består ”bladreprøven”, da de er letlæst og fyldt med værktøjer. Og da en af mine medforfatterne, Claus Bekker Jensen, også er illustrator, er de selvfølgelig rigt illustreret.  De 6 bøger i serien koster 198,40 kr. + moms/stk. Dertil kommer porto.

Skabeloner, hjælpeværktøjer og meget mere

I alle bøger er masser af skabeloner og andre hjælpeværktøjer. De er alle tilgængelige på bøgernes hjemmeside. Fra “Bedre mødekultur” kan du f.eks. hente skabeloner til “Den motiverende mødeindkaldelse”, “Referat-skabeloner” og “Wallpaper-landkaber”. Sidstnævnte er lige til at tegne af. Fra “Løft dine forhandlinger – få mere tid” kan du f.eks. hente skemaer “Den professionelle forberedelse”. Fra “Visuel Mind Mapping” kan f.eks. hente et helt lille katalog også ekstra tegninger til inspiration. Der er også masser af skabeloner i “Planlæg bedre” og de to bind af “Præsentationer der fænger, bind 1 og 2” samt i “ER det så svært at lede sig selv, bind 1 og 2.

Du finder skabelonerne her.