Bogen udkomden 4. maj 2016. Vi er 4 forfattere: Kirsten Andersen, Anni Bjørn, Claus Bekker Jensen og Sven Ole Schmidt – og vi glæder os meget til at få den ud til vores kursister og andre der vil have ny inspiration til deres præsentationer. Den er relevant for alle der skal formidle, hvad enten det er et kort fagligt oplæg, undervise eller måske holde en privat tale.

I bogen er i alt 101 spørgsmål med tilhørende svar.  F.eks. Hvordan undgår jeg at fortabe mig i detaljer? Hvordan kan jeg forberede et indlæg på ultrakort tid? Hvordan kan storytelling anvendes i et fagligt indlæg? Folk siger altid jeg taler for lavt, hvad kan jeg gøre? Hvordan undgår jeg fælderne i PowerPoint? Hvordan tegner jeg, så publikum kan se, hvad det forestiller? Hvornår skal jeg gribe nuet? Hvordan får jeg skabt nærvær? Jeg oplever at nogle undervisere har et fantastisk samspil og gør hinanden gode. Kan I sige noget om det. Min datter skal konfirmeres. Hvordan bygger jeg en festtale op?