!!! HUSK AT SKRIVE FORKLARING TIL BILLEDE

Mnemosyne Kurser

Mnemosyne Kurser og Forlag ejes af Kirsten Andersen. Jeg holder blandt andet kurser i Mind Map, Præsentationsteknik, Effektive møder, Forhandlingsteknik, Planlæg bedre – få mere tid og Målrettet læsning samt “Husk bedre”. Nogle af Mnemosynes kurser udbydes som åbne kurser gennem forskellige kursusudbydere.
En af de ting jeg lægger stor vægt på er, at kursusdeltagerne får noget anvendeligt kursusmateriale. Materialet sender jeg i langt de fleste tilfælde ud 2-3 uger før kursusstart, så deltagerne har mulighed for at sætte sig ind noget af stoffet på forhånd. Det er også baggrunden for, at jeg valgte at skrive bøger og bruge disse som kursusmateriale og udvide firmaet til også at fungere som forlags-virksomhed. Der er pt. 10 bøger, se i menuen.

Firmakurser
Jeg gennemfører kurser af flere dages varighed og foredrag om de samme emner. Hent inspiration her på web-siden og kontakt mig – om jeres behov – og jeg tilpasser kurset til jeres specifikke behov. F.eks. gennemfører jeg mange interne kurser i præsentationsteknik, bedre mødekultur og planlæg bedre på 1 dag. Ligeledes med forhandlingsteknik – det kan gennemføres i forskellige varianter fra 4 timer til 2 dage, internat. Alt afhængig af holdene størrelse er vi nogle gange to konsulenter på.

Er I en lille eller en større gruppe, der skal holde foredrag på en kongres eller et seminar har jeg forskellige tilbud, hvor I kan få stilen pudset af, så I fremstår dybt professionelle og samtidigt er spændende at høre på.

Blended learning
Blended learning er også en mulighed. Jeg har været såkaldt indholdsleverandør/ekspert på flere forskellige e-læringskurser, som moderniseringsstyrelsen har fået udviklet. Målgruppen er alle statsansatte. Det er kurserne:

  • Få succes som mødeleder, udgivet januar 2017
  • Få endnu mere succes som mødeleder og facilitator, udgivet  januar 2017
  • Personlig planlægning, udgivet januar 2017
  • Huske og læseteknik
  • Mindmap son noteteknik

Det betyder, at et almindelig kursus kan kombineres med e-læringsforløb. Forestil dig et forløb om “Mødeledelse”. En mulighed er at indlede med en tre-timers kickoff efterfulgt af e-læring og afsluttet med en 3-timers seance med fokus på implementering i organisationen. Et andet eksempel er Mindmap. Her er en mulighed, at deltagerne først tager et modul af e-læringsforløbet, hvorefter jeg underviser dem f.eks. 1/2 dag hvorefter de tager resten af e-læringskurset.

Webinarer – sid med en kop kaffe og din computer

Har du lyst til at sidde ved computeren og få en times inspiration, kan du følge et gratis webinar hos Teknologisk. Emnet er:

1. “Bedre mødekultur.”

Se mere og tilmeld.

Se tidligere webinarer

I efteråret 2014 og i 2015 genemførte jeg følgende webinarer for IDA. Nogle kan fortsat ses, find dem på www.ida.dk
1. Dirty tricks i forhandlinger med særlig fokus på, hvordan du undgår dem.
2. Præsentationsteknik – opbygning af fængende faglige indlæg og
3. Forebyggelse af nervøsitet.
4. Mødeledelse – hvor svært kan det være?
5. Planlæg bedre – få mere ud af arbejdsdagen.
6. Kreativitet

Webinarne er gratis.

E-læring eller Blended learning